irfy-ce şeyler

13 Mart 2006

Formatım formatsızlık olsun mu?

Hımm bi de baştan çizgileri çiziyim bari. Bu blog nası bişi mi olcak, içinde neler mi olcak? Valla ben de bilmiyorum. Hiç bi zaman plan-program adamı olmadım, olamadım (kimseyi koyamadım yerine yeniden, aklıma geldi). Ama kendimi biliyosam sanırım şöle bi tablo ortaya çıkar sanırım bi süre sonra: Hem herşey vardır, hem de hiçbişey yoktur. Öle işte kim nası anlarsa anlasın artık, kasmayın beni. Formatsızlık güzeldir, kirlenmek gibi. Bak gine geldik aynı mevzuya, önceki yazıda da söylediğim gibi bırakalım dağınık kalsın.
He bi de şöle bişi var hayatta bi halt yazmayı beceremem ben. Bu konuda hiçbi iddiam da yoktur zaten. O yüzden muhtemelen biraz göz atanlar “Bu ne yaa, ne diyo bu herif” falan diyeceklerdir. Zaten ben yazı yazmıyorum; aslında konuşuyorum da, işte burda da sesleri harf haline getirip şeyediyorum.
Yine bu sebeple aman efendim imla hatası yapmışsın, noktadan sonra küçük
harfle başlamışsın, dahi anlamındaki de ayrı yazılır, “yanlız” diil “yalnız” olcaktı o... falan gibi şeylerle gelmeyin bana rica ediciym. Dediğim gibi ben konuşuyorum, siz de dinliyosunuz burda. Dinlerken de kimse “Ulan bu şimdi bu dahi anlamındaki de’yi ayrı mı söledi birleşik mi söledi” diye bakmıyodur heralde. Dediğim gibi ben kasangillerden değilim, bu böyle biline. Sadece takılalım abicim.

1 comment(s):

Very useful message

By Anonymous Casino Games, at 18.5.11  

Post a comment

<< Home